Om instruktørene Trondheim

Alle kan synge avdeling Trondheim har i høst to sanginstruktører; Grete Daling og Ingrid Eggen.

Grete Daling

Grete er sangpedagog og sanger og er hovedansvarlig for og på kurset. Hun har sin utdannelse fra NTNU, musikkvitenskapelig institutt og Complete Vocal Institute i København der hun er autorisert sangpedagog fra det 3-årige diplom-studiet der. Til daglig jobber hun ved musikkseksjonen på HiNT, i tilegg til å dirigere koret A Cappellissimo. Hun virker og som utøvende sanger og som kursholder for sangere. Hun synger selv både klassisk, latin- og populærmusikk.
Grete sier selv: “Jeg er overbevist om at alle kan lære å synge! Jeg er svært opptatt av mulighetene hver enkelt kan finne i sin egen stemme, og har stor glede av å undervise.”

Ingrid er sangpedagog, sanger og utdannet faglærer i musikk ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, samt master i musikk og ensemleledelse ved Nord Universitet. Hun studerer til sin master i musikk og ensembleledelse ved Nord Universitet. Vi gleder oss over hennes gode energi, smittende humør og flotte kompetanse. Ingrid har også studert rytmisk korledelse (HiNT/Århus) og begynner på sitt siste år ved Complete Vocal Institute i København (som Grete). Hun har, tross sin unge alder variert erfaring i korarbeid, individuell sangundervisning og i tillegg som sanger og organisator. Ingrid sier selv: “Det flotte med dette kurset er at man ikke trenger forkunnskaper for å begynne, bare lysten til å lære mer. Å få jobbe med så mange inspirerende barn og voksne gjør dette kurset til et av høstens høydepunkt for meg”.

 

 

 

Posted in Avdeling Trondheim.