Sangkurs i Italia 2019

«ALLE KAN SYNGE I ITALIA 2019“  –  Nye spennende reisemål

 I 2019 har ”Alle kan synge i Italia” to turer til to ulike reisemål. Det er det første gang vi prøver.

 Sangkurset ledes av sangpedagog og dirigent Carl Høgset.

 Dette er 15. år på rad at «Alle kan synge AS» arrangerer sang- og kulturreiser til Italia – et lite jubileumsår.
 Vi arrangerer også i 2019 to 8-dagers turer.

Tur 1: Mandag  3. juni  –  mandag 10. juni ( Serpiano / Monte San Giorgio / Monte Generoso)

Tur 2: Mandag 24. juni –  mandag 1. juli (Garda / Verona / Sirmione)

Vi har 50 plasser med fly til tur 1 og 40 plasser til tur 2. (Flyprisene vil øke hvis vi trenger ytterligere plasser. Dette vil kunne påvirke totalprisen for turen).

Priser Tur 1: (3.-10. juni)

Tur 1 har i 2019 disse priskategoriene:

 • Person i dobbeltrom: kr 21.650- (Vi har 16 dobbeltrom)  Ledige rom pr 17. november: 1 rom
 • Person i enkeltrom:  kr 23.550,- (Vi har 25 enkeltrom)     Ledige rom pr 17. november : 0 rom
  Hvis behov for ytterligere rom sjekker vi med hotellet om vi kan få flere.

Priser Tur 2: (24. juni – 1. juli)

 • Person i dobbeltrom: kr 21.000.- (Vi har 16 dobbeltrom)            Ledige rom pr 17. november: 1 rom
 • Person i enkeltrom: kr 23.695,- (Vi har 25 enkeltrom eller DUS) Ledige rom pr 17. november : 0 rom

Prisen vil dekke:                                                                                   

 • Fly tur retur Gardermoen – Italia + transport til og fra hotellet med buss
 • Hotellopphold med halvpensjon (Minst ett fellesmåltid hver dag)
 • 3 timer sanginstruksjon med klaverakkompagnement i 6 dager
 • Utflukter med norsk/italiensk guide
 • Kurset avsluttes med konsert sammen med et lokalt kor med etterfølgende fest

Påmelding og betaling:

Gå inn på vår hjemmeside www.allekansynge.no. Under Italiaturer finner du informasjon om turene, samt «Påmelding til Italia 2019», skjemaet med de ulike valg av uke, hotell og rom. Fyll ut skjemaet og trykk send, så svarer jeg så raskt jeg kan.

Depositum på kr 3000,- må innbetales samtidig med påmeldingen. Påmeldingen er bindende. Beløpet refunderes ikke ved avbestilling. Beløpet innbetales til Alle kan synge AS, konto: 5010.05.64871

Innbetaling av restbeløpet for turen er 1. februar 2019. Vi sender ut brev til deltagerne vedlagt faktura med restinnbetalingen. På grunn av stadige endringer i kronekurs i forhold til euro tar vi forbehold om prisjustering ved endring i valutakurser eller skatter og avgifter, f.eks flyskatt.

Flyreise:
På Tur 1 reiser vi fra Gardermoen med SAS direkte til Milano. På Tur 2 reiser vi fra Gardermoen direkte til Venezia med Norwegian. Tur 1 går mandag den 3.  -10. juni og Tur 2 mandag den 24. juni – 1. juli.  Vi kommer tilbake til tidspunkt for avreise og ankomst.

Tur 1 (3. – 10. juni) går til Serpiano (Cantone Ticino, Sveits)/Monte San Giorgio

Monte San Giorgio står på Unescos liste, hele fjellet er erklært bevaringsverdi som del av Verdens kulturarv. Fjelltoppen ligger på 1100 meters høyde, fjellet ligger delvis på italiensk og delvis på sveitsisk jord. Dette er også et sted for vitenskap og kultur! Vi kommer til å bli bedre kjent med årsaken til at San Giorgio er et Unesco sted. I dette fjellet kan man følge, studere og dokumentere, marint liv tilbake 250 millioner år, i Trias perioden. Her ligger et interessant museum som vi skal besøke.

             

Hotell:

Vi skal bo i Sveits rett innenfor grensen til Italia. Vi har bestilt rom på Hotel Serpiano, et 3-stjerners hotell, ca 800 moh. Hyggelige rom. Veldig fine enkeltrom. De fleste rom har balkong. Nydelig utsikt. God mat. Vi spiser fellesmåltidene på hotellet eller i forbindelse med utflukter. Hotellet har svømmebasseng og SPA-avdeling.

Her kan man gå turer i vakre omgivelser, være nær skogens dyreliv, og puste i frisk luft!

Gå inn på Hotel Serpiano (Lugano) å se flere bilder av hotellet og omgivelsene rundt.

Man kan også besøke trivelige småsteder ved Luganosjøen ved å ta kabelbanen ned til sjøen, eller dra på turer  i nærområdet. Her smelter sveitsisk orden og disiplin sammen med italiensk varme og fremragende mat og drikke! Rødvinen Merlot er stedets vin, og vinrankene preger åsene rundt den vakre Luganosjøen.

Stedet anbefales for dem som vil være aktive med turer i de nære omgivelser. For dem som bare vil slappe av, bade, kose seg, lese en bok, kan vi knapt tenke oss et bedre sted. Her finner man hvile for både kropp og sjel.

Det går en svevebane ned til sjøen.

Utflukter:
Hovedutflukten går til Monte Generoso, en fantastisk tur hvor vi ankommer 1700 moh med tog, en tannhjulsbane.

Vi har både tid til å gå en tur i terrenget og til å sette oss ned med noe godt å drikke og nyte utsikten, vi inkluderer en flott middag i solnedgangen! 

I umiddelbar nærhet av toppen vil dere finne merking etter grensene som ble flyttet dag for dag under 1.Verdens krig da dette området var midt i krigshandlingene. Grenser som skapte det nye Europa.

Monte Generoso stikker opp mellom innsjøer og Milanos hinterland, en geografisk beliggenhet som gir en makeløs utsikt, 360 graders vidt og bredt. På toppen har man bygget et servicesenter, et arkitektonisk praktverk, kalt “Fiore di Pietra”, -Steinblomst-, av den kjente sveitsiske arkitekten Mario Botta, hvor vi også skal spise middag. Når mørket omfavner oss, da passer det veldig godt å foreta profesjonell stjernekikking, det er et lite observatoriet på toppen. Har man vært på Monte Generoso glemmer man det aldri.

Tur 2 ( 24. juni – 1. juli) går til Garda /Verona /Sirmione

Tur 2 tar utgangspunkt i Verona og operaforestilling i Arena’en. «Alle kan synge» har tatt sine deltagere med til operaen i Verona tidligere, men denne gangen har vi plassert oss nærmere Verona, ved Gardasjøen.

           

Hotell:

Hotellet vi har valgt ligger ca 5 km fra byen Garda.  Hotellet har nydelig utsikt mot Gardasjøen og har både SPA med innendørs basseng, samt et stort utendørs svømmebasseng med internasjonale mål. 

Gå inn på Hotel Poianos hjemmeside for mer informasjon om hotellet og gode bilder både av hotellet og omgivelsene.

            

Utflukter:

Lago di Garda og Verona med Operaforestilling i Arenaen! For en kombinasjon! Hele området vi skal besøke er i Veneto-regionen, og det byr på mange spennende hemmeligheter, og vi håper å kunne overraske dere i år også!

Garda er en av mange småbyer som har en historisk bykjerne med murer og tårn som viser en storhetstid som nå er forgangen. Nå er det turismen som bringer rikdom til Garda, og det er mange charmerende kafeer og promenader. Området er kjent for sitt gode klima, og har vært et yndet reisemål i et par århundrer. Det ligger strategisk til mellom fjellene, som gir en vakker ramme og gunstig vekstforhold for blant annet sitroner og druer! Området er kjent for sin gode mat og eksellente drikke.

             

På Tur 2 besøker vi Sirmione, en vakker halvøy ved Gardasjøens sydlige ende. Her kan man se borger og ruinene etter Catullas Villa. I Sirmione finner vi hyggelige restauranter i charmerende omgivelser. Vi tar båt fra Garda til Sirmione og egen buss hjem om kvelden.

Hovedutflukten går til Verona hvor vi skal overvære operaen Il Trovatore (Trubaduren) av Verdi. Her skal vi høre en av verdens ledende sopraner, Anna Netrebko og hennes mann, tenoren Yusiv Eyvazov.

Før forestillingen rekker vi å bese Veronas sentrum i området ved Arenaen, samt spiser middag. 

Informasjonen som ligger på vår hjemmeside vil bli løpende oppdatert. Vi kommer også i 2019 til å opprette en lukket Facebook-side for deltagerne. I tillegg blir all viktig informasjon også sendt med e-post og vanlig post. Som tidligere år sender vi ut ett brev før 1. februar og ett brev i forbindelse med utsendelse av flybilletter. Dette for å være sikre på at alle har den nødvendige informasjon før avreise.

Forsikringer og helsetrygdekort:
Den enkelte må selv ordne med reiseforsikring/avbestillingsforsikring. Sjekk med ditt forsikringsselskap om hva som dekkes i tilfelle sykdom før eller under reisen.

Matallergier:
Vi har tidligere år hatt deltagere med ulike matintoleranser. Det er viktig at vi får informasjon om disse før vi reiser.

Reiseledere er Rosanna Padoin og Kari Høgset. Carl Høgset leder sangen.

Repetitører / akkompagnatører er Mikael Rønnberg (Tur 1) og Inger Elise Reitan (Tur 2).

Reisearrangør er Alle kan synge AS v/ Carl og Kari Høgset.

Gå inn på vår hjemmeside www.allekansynge.no. Under «Sangkurs i Italia» finner du informasjon, bilder og påmeldingsskjema.

Med hilsen

Carl og Kari Høgset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påmelding til sangkurs i Italia 2019

reCAPTCHA is required.