Sangkurs i Italia 2020

                                                                                                           Oslo, 30. september 2019                            

 “ALLE KAN SYNGE I ITALIA 2020“  –  Nye spennende reisemål.

I 2020 har ”Alle kan synge i Italia” to turer til to ulike reisemål. En til Serpiano/Bellinzona i juni. 5 netter i Serpiano og 2 netter i Bellinzona, med deltakelse på Leventina Open Music festival. 

I september tilbyr vi en tur til Paestum i regionen Campania. Vi ser frem til begge turene som vi tror blir spesielle og byr på noe for enhver smak! Velkommen!

Sangkursene ledes av sangpedagog og dirigent Carl Høgset.

Dette er 16. året «Alle kan synge AS» arrangerer sang- og kulturreiser til Italia.

Tur 1: Søndag  14. – 21. juni ( Serpiano / Monte San Giorgio / Bellinzona)

Tur 2: Mandag 14. – 21. september (Paestum) 

Vi har 50 plasser med fly til hver tur. (Flyprisene vil øke hvis vi trenger ytterligere plasser. Dette vil kunne påvirke totalprisen for dem som bestiller sent).

Priser Tur 1: (14. – 21. juni 2020)

Tur 1 har i 2020 disse priskategoriene:

  • Person i dobbeltrom: kr 21.900,-
  • Person i enkeltrom: kr 23.900,-

Priser Tur 2: (14. – 21. september 2020)   FULLTEGNET!

  • Person i dobbeltrom: kr 21.900,-
  • Person i enkeltrom: kr 23.900,-

Prisen vil dekke:

  • Fly tur retur Gardermoen – Italia + transport til og fra hotellet med buss
  • Hotellopphold med halvpensjon (Minst ett fellesmåltid hver dag)
  • 3 timer sanginstruksjon med klaverakkompagnement i 6 dager
  • Utflukter med norsk/italiensk guide
  • Kurset avsluttes med konsert og sosialt samvær med et lokalt kor

Påmelding og betaling:

Gå inn på vår hjemmeside www.allekansynge.no

Under Italiaturer finner du informasjon om turene, samt «Påmelding til Italia 2020», skjemaet med de ulike valg av uke, hotell og rom er foreløpig ikke klart. Skriv ut skjemaet du har fått tilsendt eller som du finner på vår hjemmeside og fyll det ut for hånd. Ta bilde på mobilen og send til post@allekansynge.no. En vanlig e-post går også bra med all relevant informasjon.

Depositum på kr 4000,- må innbetales samtidig med påmeldingen. Påmeldingen er bindende. Beløpet refunderes ikke ved avbestilling. Beløpet innbetales til Alle kan synge AS, konto: 5010.05.64871. Jeg regner dato for innbetaling av depositum som påmeldingsdato.

Innbetaling av restbeløpet for turen er 1. februar 2020. Vi sender ut brev til deltagerne vedlagt faktura med restinnbetalingen. På grunn av stadige endringer i kronekurs i forhold til euro og CHF tar vi forbehold om prisjustering ved endring i valutakurser eller skatter og avgifter.

Flyreise:

På Tur 1 reiser vi fra Gardermoen med Norwegian direkte til Milano søndag den 14. – 21. juni.  Avreise 14.6 kl 09:40. Retur 21.6. Ankomst Gardermoen 17:00.

På Tur 2 reiser vi fra Gardermoen direkte til Napoli med Norwegian mandag den 14. – 21. september.  Avreise 14.9 kl 07:40. Retur 21.9. Ankomst Gardermoen 15:30.

Tur 1 (14. – 21. juni) går til Serpiano, Monte San Giorgio og Bellinzona (Canton Ticino, Sveits)

Vår første tur i 2020 går til Sveits nok en gang. I 2019 tapte vi våre hjerter til Hotel Serpiano med sin nydelige utsikt og spesielle beliggenhet. Fjellet der hotellet ligger heter Monte San Giorgio og er på UNESCOS Verdensarvliste. Monte San Giorgio har en meget interessant geologi. Det geologiske museet i nærheten, med sin unike fossilsamling, kan gi interessant informasjon for dem som ønsker å besøke det. 

Hotel Serpiano er meget hyggelig. Alle rom har balkong.  Det er en Spa avdeling og svømmebasseng på hotellet.  Vi skal tilbringe de første 5 nettene i dette idylliske skogsområdet, som egner seg til spaserturer i et terreng ganske forskjellig fra det vi er vant til hjemme. Hotellet har sykkelutleie.

Maten på Hotel Serpiano er meget god. Personalet er både flinke og hyggelige, og vi gleder oss til å møte dem igjen. Det går en svevebane ikke langt fra hotellet som kan ta oss ned til Luganosjøen. Det går ulike båtturer.  På vår forrige tur, benyttet mange anledningen til å ta en tur på Luganosjøen.

Vi kommer til å intensivere sangundervisningen under vårt opphold i de første 5 dagene, fordi vi skal være med på en musikkfestival.  Den heter Levantina Open Music Festival.  En av dagene er tilegnet et konsept som likner på «Alle kan synge». Carl skal holde et seminar om sin sangmetodikk, og vi skal være med å demonstrere hvordan Carl arbeider. Dagen avsluttes med vår konsert sammen med noen av Maestro Andrea Cupias korister. Andrea ble vi ble kjent med i juni 2019. Han ble så begeistret for Carl og AKS at han har like godt invitert oss til å delta på sin festival. Dette er virkelig en sjelden anledning til å være med på noe slikt for oss, og en utfordring for AKS, som vi tar imot med glede.

For at vi skal komme nærmere der hvor vi skal synge, nemlig i Quinto, vil vi overnatte to netter i  en trivelig sveitsisk by, nemlig Bellinzona, som er hovedstaden i Canton Ticino. Vi skal bo på historiske Hotel &Spa Internasjonal ved foten av byslottene og bymurene, som også er et historisk sted på UNESCOS Verdensarvliste. Bellinzona har en historie tilbake til Romertiden.

Quinto ligger ved foten av majestetiske San Gotthard. Når vi først er ved foten av San Gotthard, ville det være naturlig å komme seg helt til topps, til 2100 meter, så vi tar en tur helt opp på toppen, men med vår egen buss.

Lørdag i Bellinzona blir den siste dagen, og da skal vi ha helt fri. I Bellinzona er det marked på lørdag. Etter frokosten på hotellet kan vi kose oss i byens sentrumsgater. Et besøk til slottskomplekset, er naturlig når man er i Bellinzona. For dem som ikke ønsker å gå finnes et lite turisttog som kjører opp til platået. Vi har en hel fridag før vi avslutter med en fellesmiddag på hotellet. Velkommen til å besøke Ticino på langs!

Utflukter Tur 1

Mindre utflukter etter eget ønske lokalt i området ved Serpiano:  spaserturer, båttur på Luganosjøen, sykkelturer, Fossilmuseet, besøke småbyer i nærheten.To netter i Bellinzona, og deltakelse i Leventina Open Music Festival i regi av Andrea Cupia. Utflukt til San Gotthard.

Tur 2 ( 14. – 21. september) går til Paestum/Capaccio, Region Campania

Vi lander med direkte fly i Napoli der vår buss venter for å kjøre oss til Paestum, kjent for sin arkeologiske park med tre meget velholdte greske templer omgitt av en like gammel mur. Både grekerne og romerne har satt sine betydelige spor i dette området.

Vi skal bo på et nydelig 5-stjerners hotell, hotellet heter MEC http://www.mechotel.com

Paestum ligger i kommunen Capaccio, Region Campania, nær kysten av det Tyrrenske hav. Klimaet er deilig, også i september. Vi har valgt denne perioden for å unngå de høye temperaturene tidligere på sommeren. Området er kjent for sin gode mat, bl.a. bøffelmozzarella, gode viner, Limoncello m.m. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utflukter Tur 2:

Besøk på en gård der de holder bøfler (600 dyr) og lager mozzarella. Driften er 100% økologisk og biologisk, en mønsterbedrift. Vi skal spise lunsj på gårdens restaurant.

Vi skal selvsagt besøke det arkeologiske området med de tre templene i dorisk stil, som er datert til første halvdel av 500-tallet f.Kr. Fra hotellet kan man også spasere til templene om man ønsker det.

Vi ønsker å vise dere kysten fra sjøsiden. Båtturen starter fra Castelabbate, 30 minutters busstur fra hotellet. Vi blir inndelt i grupper og fordelt i båter, det blir mulighet for bading og snorkling i krystallklart vann. En lett lunsj blir servert ombord.

Vi tar værforbehold. Blir det umulig å komme ut på sjøen, blir det en utflukt på land. Også dette området, Cilento, er listet på Unescos Verdensarv.

Vårt vennekor heter Cantori di San Lorenzo. Vi har allerede møtt dem, og de gleder seg til å synge med oss. https://www.facebook.com/I-Cantori-di-San-Lorenzo-Eboli-273364593129672/

Informasjonen som ligger på vår hjemmeside, www.allekansynge.no  vil bli løpende oppdatert. Vi kommer også i år til å opprette en lukket Face book-side for deltagerne.

I tillegg blir all viktig informasjon også sendt med e-post og/eller vanlig post. Som tidligere år sender vi ut ett brev før 1. februar og ett brev i forbindelse med utsendelse av flybilletter. Dette for å være sikre på at alle har den nødvendige informasjon før avreise.

Forsikringer og helsetrygdekort:

Den enkelte må selv ordne med reiseforsikring/avbestillingsforsikring. Sjekk med ditt forsikringsselskap om hva som dekkes i tilfelle sykdom før eller under reisen. 

Matallergier:

Det er viktig at vi får informasjon om du har matallergier helst 4 uker før.

Reiseledere er Rosanna Padoin og Kari Høgset. Carl Høgset leder sangen. 

Repetitører/akkompagnatører er Mikael Rønnberg (Tur 1) og Inger Elise Reitan (Tur 2).

Reisearrangør er Alle kan synge AS v/ Carl og Kari Høgset.

Gå inn på vår hjemmeside www.allekansynge.no Under «Sangkurs i Italia» finner du informasjon, bilder og påmeldingsskjema.  (Ref. tidligere informasjon om dette).

Med hilsen 

Carl og Kari Høgset

 

Bindende påmelding til kurset, ”Alle kan synge i Italia 2020»

 

Tur 1:   Turen går til Serpiano/Bellinzona/San Gotthard

 

        Søndag 14. –  21. juni  2020:

 

        i dobbeltrom:______________ Per person kr 21.900,-

 

        i «dobbeltrom brukt som enkeltrom» = DUS_________   Pris kr 23.900,- 

 

Tur 2:  Turen går til Paestum

 

        Søndag 14. – 21. sept.  2020:

              

        i dobbeltrom:______________ Per person kr 21.900,-

 

        i «dobbeltrom brukt som enkeltrom» = DUS_________   Pris kr 23.900,-

 

Denne informasjonen må fylles ut og gjelder enten du reiser på tur 1 eller tur 2.

 

Eget navn:_________________________________________________________

 

Adresse:______________________________________________________

 

Hvis du vet hvem du skal dele rom med, skriv navnet her

_______________________________

 

 

Stemmetype: (sett kryss)    sopran: _________ alt:____________

herrestemme:_______________

 

Fødselsdato/år:_________________

 

Telefon:______________  

 

e-post:__________________________________________________

 

Påmeldingsdato:_______________________

 

Underskrift:_______________________________

 

Jeg tåler ikke følgende matvarer (skriv tydelig):­­­­­_______________________________________

 

_____________________________________________________________

 

Depositum på kr 4000,- må innbetales samtidig med påmeldingen. Påmeldingen er bindende. Beløpet refunderes ikke ved avbestilling. Beløpet innbetales til Alle kan synge AS, konto: 5010.05.64871. Jeg regner dato for innbetaling av depositum som påmeldingsdato.

 

 

 

 

             

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påmelding til sangkurs i Italia 2020

reCAPTCHA is required.